Projekt budynku usługowego BR-111

Budynek parterowy, restauracji z grillem o wydajności 50 posiłków na godzinę i wymiarach 20,20x10,60

Pawilon gastronomiczny, wolnostojący, parterowy, niepodpiwniczony jest przeznaczony do wydawania około 50 posiłków na godzinę w trybie samoobsługowym i zatrudnia 3 osoby personelu. Dodatkową atrakcją dla gości jest samoobsługowy grill. Pawilon gastronomiczny może być wykorzystany jako restauracja przydrożna lub punkt jadalny w zespole campingowym. Fundamenty betonowe, ściany warstwowe z pustaków MAX ocieplone styropianem, strop: płyta żelbetowa, więźba drewniana. Pokrycie blachą dachówkową. Wysokość w kalenicy 5,90m , kąt nachylenia połaci dachu 36 stopni.

powierzchnia wewnętrzna: 100.00 m2
powierzchnia zabudowy: 177.00 m2
kubatura:608.00 m3
cena projektu z VAT:2625.00 zł 
|
|